lol, n00bs, retard, ni är randoms

nu är jag hemma!
hemma hos min underbara pojkvän.
bloggar på måndag

sista inlägget ifrån norge

Antagligen sista gången jag bloggar ifrån Norge nu, rätt sorgligt må jag säga. Kommer gå lång tid innan jag kommer hit igen, men jag hoppas på att få träffa ingrid i sommar hos mig.

Idag har iallafall vart sista dagen, vi har vart på ett annat köpcenter idag. Köpte påskägg, en norsk ting som är jätte gott. Och en t-shirt på carlings, sen så .käkade vi på bigbite igen, super gott! Sen gick vi till solcentret igen och solade ytteligare 25 minuter. Så nu är ju bruna och fräscha.

Nu har vi spelat guitar hero rätt länge, sjukt grymma är vi. haha! Vi hörs när jag är tillbaka i Sverige, och då kommer självklart min bloggning bli som vanligt igen. Puss!


låtsas att miranda är brevid mig, hon är sur och ville inte vara med.!

hel mysig dag!

hej..!

Idag har vi vart i shopping centret kvadrat, riktigt mysigt faktiskt. Jag shoppade mest (as usal) men jag shoppade för minst pengar. Det är rätt bra gjort av mig! Jag köpte ; lipsyl, trosor, sminkväska, bodybutter, puder & puderborste, mys tofflor/skor och lite annat små skit. & så käkade vi på Mcdonals, vilket var super dyrt. En chicken nuggets meny som i svergi kostar ca 50 kronor, kostar 90 KRONOR HÄR! Och den norska kronan står i 1.26 ...

Igår solade ingrid och jag solarium i 40 minuter, och vi båda brände oss lite. Så nu ser vi ut som två tomater i ansiktet, men kropparna är bruna. Vi ska sola lite till imorgon, visste ni att i norge har dom jätte billiga solarium? Ikväll ska vi se på hancock och mysa. (igen) Ni får ha de super mysigt, så hörs vi. pusspuss

just nu!

God morgon..!

Anledningen till att jag inte bloggade igår var för att Ingrids dator slutatde fungera. Men nu är den igång igen, tur va? Igår var vi iallfall och åkte snowboard, det var jätte mysigt. Dock var det väldigt synd att Miranda knappt kunde åka, hon hade jätte ont i fötterna, och ingrid hade ont i knäet. Men annars gick det kanon!

Hemma sedan på kvällen myste vi framför tv:n med cola, fanta lemon och påskägg. Och så kollade vi på film också, en prinsessas dagbok 2. Dock hade jag sett den typ 20 ggr innan, men den är ju såå bra :)

såhär snygga är vi just nu..!


idag blir det badhuset ett tag, sen ska vi sola solarium och hyra film. Så ikväll blir det mys framför tv:n igen! Ha de gott! :)

hihi :)

Nu sitter jag och gnuggar mig i ögonen, är redan himlas trött!

Vi har iallafall badat i en timme, med ansiktsmask och hårinpacking, kempe kos. Självklart med massor bubblor och skum, vindruvor och musik. Vi har pratat och skrattar så himlans mycket.Vi har även jämfört magar, lår, bröst och tår, haha.

Imorgon drar vi till backen och åker snowboard en hel dag, kommer bli skit kul!

Vi hörs imorgon, kyss!


sötfia. <3

VECKANS BLOGG! :D

just det, jag vart med i semifinalen i veckans blogg. Så rösta är ni söta ;)

Vic`s blogg!

shopping dag!

Hei !

Idag har vi vart i shoppingcentret här i Stavanger, det var kempe kjekkt! (jätte kul) Jag shoppade mest, så typiskt mig som inte kan hålla i pengar ..
Jag köpte iallfall:

- spetstrosor, Gina Tricot 19.90 NOK
- stringtrosor, HM 39.90 NOK
- Klänning, SODA 100 NOK
- Hårinpacking, HM 20 NOK
- Ansiktsmask, HM 19.90 NOK
- Godis, Dropsen, 22 NOK
- Present till älskling, **, *** NOK

henke, förvänta dig ingen seriös present.


Nu spelar vi GH, sitter vid datorn ovs.
Sen ska vi bada bubbelbad och ha ansiktsmask och hårinpacking, till middag blir det sjuckling kareè och pasta. Mumma, puss!

eh :)

vi bowla tre serier, här komimer resultat:

första;
1. SANDRA
2. Miranda
3. Ingrid

andra;
1. MIRANDA
2. Sandra
3. Ingrid

tredje;
1. SANDRA
2. Miranda
3. Ingrid

bara för att Ingrid var så dålig slänger vi upp några søøøøta bilder på na :)

det funkade inte, RØV


jag kommer førlora :(

nu blir det bowling i norge, yeeaah (y)


nej jag är inte ledsen

gjestinnlägg

ingrid her, jag skal skriva på svenska om jag får til.
vill bara seia, at jag är mkt glad i sandra och tycker hon är bäst!

skit kul at hon och miranda är her i Norge hos mig :')

JAG ÄLSKAR DIG SANDRA ♥

-INGRID


hos INGRID!!

hei, nå er eg i Norge hjemme hos Ingrid. Ved siden av meg sitter Ingrid og Miranda.

Nej nu ska jag inte skriva mer på norska, komplicerat språk det dära. Och dom har inte ä på tangentbordet, det måste man skriva med ¨ + a, helt stört, samma sak med ö, ¨+ o. Vi har iallafall vart och sett på film med 5 av Ingrids kompisar, som tyckte det var jætte kul med våra konstiga ord. Nu får ni stå ut med æ och ø før det ær jobbigt det andra. Vi har æven kækat tacos. Men Ingrids dator hatar mig så nu vill inte jag skriva mer.. :(
puss!


hejdå sverige!!

nu drar vi! (y)

huh?



hon är allt för frän hon, alla ser väll vem det är, eller ?
Annars kan vi ju göra på en gissningslek, rätt svar får
en länkning ;)

tillbaka :D

Nu är jag hemma igen, sitter i min säng med MIRANDA :d
Snart blir det tacos och mys, vi åker ca 3 inatt. Men vi hörs senare, puss!

dock äre inte morgon .. ville bara var tuff

God morgon!


Jag är hemma & gör absolut ingenting. Nu ska jag dra igång och städa, eftersom Miranda kommer till mig runt sex tiden. Vi kommer vara tvugna att sova jätte tidigt, eftersom det lär bli rätt tidigt vi går upp. Vi åker ju somsagt till norge och EFTERLÄNGTADE Ingrid imorgon. Vi hörs senare, wish me luck!

ska se om jag hittar kameran!!

mellanmjölksbarn

jag är mellanmjölk.
jag är en riktigt jävla svenne och pratar bred öskötska. Jag är född i mars, alltså ett typiskt svenskt "midsommarbarn" Jag står för vem jag är, men jag kan även hålla käften. Jag är mellan blond, normalbyggd, och har små bröst. Jag sköter mig i skolan och har relativt bra betyg. Jag gör inget olagligt, som att slåss/ta droger ovs. Jag har pojkvänn, och jag håller gärna fast vid honom. Jag har en casual klädstil, inget speciellt, inget utstickande. Jag är heller inte någon grå och tyst mus. Men endå, fan vad jag är svensk jävla mellanmjölk..



blajblajblaj

bloggtorka..
är tillbaka när jag jar något vettigt att skriva.

love.

nu sitter jag i skolan, vi har engelska lektion. Men det enda vi gör är att lyssna på radio, idag har åtvidabergs skolor en hel dag med egna radio program. Halv elva börjar min skola, dvs alléskolan. Ställ in radion på 95.1, puss!


if you want to ?

godmorgon, usch vad jag är trött!
det är verkligen inte kul när man har min skoldag idag. Jaja, jag överlever väll. Idag ska jag till Henke för sista gången på nästan två veckor. Jag har helt deprimerad över det...


Usch, det här blev ett jätte depp inlägg så nu avslutar jag det här! Vi hörs senare sötnosar, puss.

skulle man kanske börja med veckans blogg?

sminktips!


Lägg krutet på antingen ögon eller läppar. Det kan lätt bli för mycket om man försöker dra uppmärksamhet till både och samtidigt. Om du lagt massor med ögonskugga kan det vara snyggt att lägga ett något ljusare läppstift.

I stället för att lägga ner massor av tid och energi på att försöka bättra på de områden i ditt ansikte som du kanske inte är så nöjd med kan du fokusera på det du faktiskt är nöjdast med och göra det ännu snyggare. En del tycks vara av den åsikten att de delar av ansiktet man är nöjd med behöver man inte göra något åt, men tänk på att smink drar ögonen till sig och vem vill inte dra ögonen till sin snyggaste del? Dessutom kan snyggt alltid bli ännu snyggare!

Unna dig bra redskap för smink och byt ut gamla grejer när de förlorat form och spänst. Sminkredskapen är avgörande för hur resultatet ska bli och bra grejer gör det dessutom så mycket roligare att sminka sig!

update.

man får inte frysa om hälarna,
och inte ha ont på finnar.
nice work!

Nu sitter jag iallafall hemma hos min underbara pojkvän. Vi myser bara och sådär, nyss spelade han lite gitarr och vi sjöng. hihi mysigt. Nu skulle vi fortsätta tydligen, han är söt! Vi hörs senare ikväll, *slängkyss*


woho :D

godmorgon alla söta bloggläsare!

vet ni vad det är för dag idag?
- SANDRA HAR NAMNSDAG :D



haha, överdrivet patetisk ;)

'

tårar väller upp..

im sorry.

blogg.se har inte funkat på min dator sen igår kväll ?
Igår spenderade jag iallafall hela kvällen hemma hos sara, med plugg, snack och OS. Vi kollade självklart när den helt underbara Charlotte Kalla vann. Vi stod upp och skrek så glada var vi.

Dagens facelook;





en extra söt bild så alla ka bli på bra humör ;)

casual tråkig dag idag ..

- min pojkvän är en liten knäppis!

Gick upp för ett tag sen och har redan hunnit klä på mig och ätit frukost. Jag ser jätte casual ut idag, typ allmänt tråkig. Och jag ska ha en tråkig dag också, eftersom Henke har alla ♥ dag bal ikväll så kan jag inte träffa han.. surt! Så idag äre bara skola & hem och plugga som gäller, hur kul är det? Nej inte direkt jätte kul, men vi kan se det på den posetiva sidan. JAG HINNER BLOGGA JÄTTE MYCKET!


ngn dag förra veckans outfit, kör en FET hiss på den ;) 


SNO STILEN FRÅN RACHEL BILSON!

gör en ny katergori som jag tänkte kunde vara kul, lite sådär wannabee modetidningar. (bla. FRIDA) Men kommentera gärna om det är något ni tycker jag ska fortsätta med!










något förslag på vem min nästa person kan vara?

smycken jag burit denna vecka :)



hjärthalsband, present från Sara



plastarmband, glitter. 19.90:-/12 st



pärlarmband, bikbok (hänger ihop med de nedanför, se pris där)



blandade armband, bikbok, 59:-



metallarmband, hm, 59 :- (present från henke)



armband av sten, sydafrika. (present från henke)



trähalsband, från idonesien


JAG VET ATT JAG HAR ÖVERDOSERAT SÅNNA DÄRA BLINGBLING GREJER, EJ SERIÖST GJORT! ;)

japan har gjort det igen.



haha, det här måste vara den mest onödigt produkt ever!

Japan har skapat den här maskinen där du i ena änden stoppar in ett het vanligt A4 papper och då gör maskinen om detta till toalett papper. Men vaddå om du stoppar in ett grönt A4, kommer det ut grönt toapapper? Hm, vad säger ni, bra/onödigt?

tråkig info ;)

hej!
dagen har spenderas hemma hos mig med min älskade pojkvän, duschat, målat naglarna, busat ovs. Men nu är vi hemma hos honom, eftersom hans släkt kommer hit senare och ska fira hans födelsedag. Just nu sitter jag ensam i hans rum, lite tråkigt men jag överlever. Tänkte bjussa på en riktigt NICE bild på oss, men vi hörs senare!


+ trailer!

hej!
Hann inte blogga igår, kom ju hem från Folkunga och var skittrött verkligen! Somnade typ direkt, och sen stressande jag imorse så då hann jag inte heller blogga. Åkte till stan idag och gick och letade "alla <3 dags" present åt emmas pojkvän, självklart med emma. Mysigt, sen kom henke, jonte och emelie och vi tog ut biljetterna för bion. Och ni är vi hos henke, runt 5 tiden ska vi dra ut och käka. Sen ska vi se bio, vi hörs senare!


svår fråga!

snart ska jag iväg på emelies solokonsert, dem är ca 9 personer som ska sjunga sina solon. Alltså bara en jätte liten konsert, men jag tar varje tillfälle till akt för att se min pingla uppträda. Eftersom hon är bäst i världen! Tyvärr har jag inget batteri i kameran, annars skulle jag kunna filma henne och lägga upp på bloggen. Men det får väll gå för den här gången. Jag åker in med Åsa, Birgitta och kanske Frida. Jag vet inte riktigt, menjag updaterar självklart när jag är hemma igen. Btw, så ska jag fråga en liten sak. Men vad och svarat berättar jag när jag är hemma. Föresten, om någon gissar rätt vad jag ska fråga kan den få en länkning, låter det bra? puss


Hälsofreak sandra är på G





 Om du försöker trappa ner på godis, chips, läsk, glass ovs. läs då det här!

Drick bubbelvatten!
Bubbelvatten såsom loka och ramlösa innehåller inget socker och inga kalorier. Och kolsyran "mättar" på ett annat sätt än vad kolsyran i tex. Coca cola. Du känner dig mätt och på såvis är det inte jätte svårt att hålla sig undan från godis och chips, enkelt va?

Godisgrisen!
För den som är precis som jag, en riktigt gottegris där inte mättheten sätter stopp för godis ätande. Ät nötter, och mandel. (Jordnötter, sötmandel, pistagenötter, haselnötter m.m) Nötter inehåller bra fetter och är ett bra komplement för godis och annat onyttigt snacks.



Observera! Man måste äta mat, man kan inte helt sluta äta mat och tex bara dricka bubbelvatten. När man slutar äta mat går kroppen in i svältläge, och man blir trött ovs. Sen när du får i dig något litet som innehåller det minsta fett så läggs det fettet på magen som "reserv" i svåra tider. Ska ni gå ner i vikt, ät inte godis och TRÄNA!



dess wb.

klockan är sju, och jag har just ätit frukost. Ska fixa mig typ nu, kommer se ut som ett rått bo, men men! Hur som haver, så idag är jag på grymt bra humör! Det är jätte skönt att bara känna att man är glad hela tiden, eller hur? Men nu måste jag gå, pusspuss!


=)

Nu fan ska det sovas, jag är trött! Imorgon berättar jag om föreläsningen, och jag ska på emlas solo konsert. Men berättar mer om det imorgon, puss och godnatt!

kategori, klädtips

nu börjar blogg.se strula igen, jag förstår inte varför!

kolla vilken underbart söt tröja jag hittade på melbas hemsida, ni vet väll att på melbas hemsida finns en kolektion som heter "Fokis style", underbart söt iallafall.



har också gjort en ny kategori, där jag bara lägger upp snygga kläder jag hittar ovs. Tänkte att det blir bra, eller?




jävla blogg.se

Jag tror jag försökte blogga tio gånger igår, det vägrade fungera.. Jag förstår verkligen inte vad som är problemet, blogg.se har börjat strula ovanligt mycket den senaste tiden, håller ni inte med?


så kom det iallfall upp HELA tiden igår, vad är det?


Idag ska jag, Sara, Maria och Lollo gå och käka efter skolan, sen ska vi till kulturhuset och lyssna på en man som var med om förintelsen och som satt i ett koncentrations läger men överlevde. Han är en av tio i hela världen som var med om det och förtfarande orkar åka runt och berätta om det. Det kommer verkligen bli super intressant! 

Men nästa bloggning blir antagligen efter 21.00, läs i arkivet sålänge ;)


skorna!



jag ÄLSKAR verkligen dolce & gabbanas kollektion. Skorna, ser ni skorna! Har dock bara hunnit kolla igenom halva kollektionen, kommer fortsätta kolla när jag kommer hem. Då kommer säkert fler bilder upp, nu blev det ju bara lite smakprov. Och för er som inte kan vänta_ http://www.dolcegabbana.com

only one ginger kid

hello babes!

nu sitter jag bara och strötar runt på datorn, har inte vettigare för mig just nu. Ska snart dra iväg på utvecklingssamtal med mamma och pappa. Usch, vet inte vad det är men jag tkr bara inte om det. Btw, jag tänkte sluta skriva om skolan i bloggen, för hur intressant är det liksom?

Kanske skriva någon gång om det är något speciellt, men inte annars. Men bara för att det är sista inlägget om skola nu då, så imorgon har vi typ bara film hela dagen. Skapligt skönt, senare idag kan jag berätta vad jag ska göra imogon eftermiddag. (vilket kommer bli anledningen till att jag inte kmr blogga.)


ungefär såhär är min lärare när jag är i klassrummet. Haha


strulat som vanligt?

blogg.se har haft något jävla damp, när jag loggat inte har det stått att servern inte är tillgänglig. Någon som vet vad det kan vara för problem, hör gärna av er!

dagens facelook!



nu ska jag ha engelska, puss sålänge!

börjar bi skrattretande

hittade inte kamera sladden igår..! =o

sen var det ju melodifestivalen, brottkod försvunnen och sen gick jag och min pojkvän och la oss. Sen hade jag träning imorse, och nu har jag precs duschat. Ska äta och sen konfirmation i 6 timmar. Woho! =o

arsenal-chelsea ikv, nervöst..
måste nog be anton hålla mig updaterad medans jag är på konfirmation. -.-'

nu måste jag springa, 5 INLÄGG IKVÄLL. JAG LOVAR!!

im sorry

updateringen börjar bli sämst igen, men jag ska lägga in alla bilder från kameran snart, så updaterar jag med något kul, okej? puss

henrik anders niss

fyra månader
världens vackraste person är min.
världens underbaraste människa är min.
världens bästa pojkvän är min.

jag älskar dig henrik niss.







äkta kärlek. v

.

late update, fan vad jag är trött!

pludder

Hej!
Nu är jag hemma hos min pojkvän, som förövrigt fyller 16 idag. Massor grattis till min lilla älskling då :)
Nyss gick Jonte, Andreas och Anton härifrån och nu är det bara henke och jag. Mysigt!

Men nu har jag inte mycket mer att säga, eller just det Kissie opererade sig ju trots allt. Hm henke tyckte det såg ut som en rumpa på överkroppen, håller ni med?


PR-trick eller på riktigt?

ursäkta för inlägget igår kväll, men jag var så fruktansvärt arg. När jag skull ta inlägget ur utkast hade allt försvunnit förutom ett par rader, kul va?

Idag ska ju våran kära Kissie (Alexandra) operera sina bröst, förra gången var det ju bara ett PR-trick, men nu tror ni hon kommer göra det påriktigt?


Utkast: Feb. 2, 2010

skrev ett långt och jätte bra/intressant inlägg.
MEN SKITEN FÖRSVANN I UTKAST
 
jävla äckel h*ra blogg. :(


sur, yes

kul när folk inte berättar när träningen är inställt, inkompetenta?

hej!
internet strulade imorse, och hemma hos henke nyss. Suck! Men men, nu sitter jag hos henke och dricker saft, och myser. Snart ska jag och träna, blir skönt. Var ju somsagt i skolan idag, inte jätte kul men jag överlevde trots allt. Nu ska jag bråka om en kaka med min henrik, puss.


klädtips!



Det är viktigt att tänka på att klä sig i rätt plagg för sin kroppstyp och låta kläderna arbeta för en. Tricket är att dölja de delar av kroppen man inte är nöjd med och framhäva ens bästa sidor. Om alla kvinnor klädde sig i kläder som passade deras kroppar skulle de tycka bättre om sig själva.

 

 

• Höga kragar förkortar halsen
• Tighta tröjor med kort ärm och bröstficka gör inget för någon figur.
• Skor med band runt ankeln förkortar benet.
• Midjan förminskas med ett bälte, band eller söm.
• Ett kort halsband förkortar halsen.
• En sjal eller ett bälte som hänger ner på benet gör att dina ben ser längre ut.
• Stickat, blommigt och spets förstorar.
• Längre kroppar kan ha större tryck och fler kontraster.
• Mönster som finns över hela kroppen kan dölja problemområden, men när det är utspritt förstärkas de istället.
• Använd bara mönster eller avstickande material vid dina ”tillgångar”.
• Smal underkropp? Ha en större top till ett par tighta byxor.
• Lång midja? Använd en kort top till en underdel med hög midja.
• En polotröja ger ansiktet en fin inramning.
• Om du har en stor byst, undvik att ha spets vid urringningen. Det ser lätt porrigt ut.
• Om du är plattbröstad ska du ha djupa urringningar.
• Om du inte har en platt mage fungerar draperingar som kamouflage.
• Nätstrumpbyxor ger en snyggare form på benen.


henrik är mitt hjärta.

glädje tårar pryder mina kinder,
jag har nog världens finaste pojkvänn.

http://ssandrasandberg.blogg.se/2010/february/jag-alskar-dig.html

kan man bli sötare? :')


Jag älskar dig

När du ler, då ler jag
Du förstår inte hur underbar du är
Ibland undrar jag vad du ser i spegeln,
för du verkar inte fatta, att du är det finaste som finns.
Du är min ängel,
någon jag väntat på länge
Jag vet inte hur jag klarade mig innan jag hade dig,
nu har jag någon att luta mig mot, någon som älskar mig,
någon som lyssnar och förstår.
Aldrig har jag känt för någon som jag känner för dig.
Jag älskar dig, jag är din, ord räcker inte till.

Det är bara du och jag älskling, inget kan sära på oss.
Det spelar ingen roll vad du gör, spelar ingen roll om du sårar mig,
Jag kommer aldrig sluta älska dig, jag kommer aldrig släppa taget.
Det är sant, jag är inget utan dig.
När vi ligger i sängen och jag har dig nära så mår jag så bra,
jag vill att tiden ska stå still, föralltid!
Det är perfekt, dina läppar mot mina, min hand i din

Du kanske tror att det var jag som räddade dig,
men det var nog tvärt om, du fyllde upp mitt tomma hjärta
Med kärlek.

Jag skulle kunna skriva i timmar, orden tar aldrig slut
Jag vet inte hur jag ska kunna förklara alla dom här känslorna för dig
Du är mitt hjärta.

4 månader, det känns som en evighet och som ett ögonblick samtidigt.
 Kan ett ögonblick vara i en evighet?
Det kan det, det här ögonblicket kommer iallafall göra det.

I'd bleed my heart out to show, that I won't let go.
I can't leave you, you're part of me.










vart tror ni jag spenderar kvällen?

har inte bloggat i helgen, finns en anledning men kan tyvärr inte ta upp den i bloggen!

sitter iallfall hos min pojkvän nu, just nu spelar han gitarr och stylar lite ;)
Vi har nyss suttit och druckit flera koppar kaffe, knäppt nötter och ätit kakor, hite pensionärs varning men vem bryr sig liksom? Vi har även pluggat lite no, eftersom både han och jag behövde göra det!



Visst är vi söta tillsammans?
Och vi ska inte prata om var för sig ;)



RSS 2.0