oj

godmorgon..!

eller vad man nu säger, igår kväll kollade henke och jag sex and the city hela kvällen. Dock var inte han jätte pepp på det, men eftersom han är så underbar lät han mig se på det. Chips, godis och cola till det. Mums!

bloggar sen, vi ska tydligen åka nu..

hos min älskling!

blogg.se funkade inte igår på min dator?
var väll för dem byggde om sidan, men nu funkar det iallafall.

Var ju på stan med sara igår, köpte 3 tröjor och  presenter ;)
idag har jag bara haft skola, och nu sitter jag hos min pojkvän!
snart ska vi ner till hemköp och köpa popcorn och cola,
blir film mys och sånt ikväll. Nice ;)



ibland är vi med fula :D

dagen i stora drag

skolan idag var typ vanlig, tråkig och liksom ingenting. Imorgon är det elevråds styrelse möte kl ett, vilket betyder att jag slipper någon lektion. Härligt..!

Jag åkte buss med Emma in till stan, där mötte henke mig och följde mig till träningen. Träningen i sig gick sådär.. men helt OK för att vara en av de första. Sen kom henke till hallen och gick ner med mig till bussen. Visst har jag en otroligt gullig pojkvän?

Nu har jag nyss duschat, och jag har andvänt shampoo, balsam och hårinpackning från tresemeé elr vad det heter. Och det är faktiskt grymt bra. Håret är alldeles lent, men endå massor volym. Sen rakade jag benen ovs. och smorde in mig med BUS. Blir fint till imorgon. Imorgon ska jag även gå på stan med Sara och Maria och handla lite saker. Mysigt!

Nu ska jag bädda ner mig med lite kallt vatten. Godnatt!


och så en rufsig fläta :)

godmorgon!

jag har vart vaken sen klockan sju idag, fast jag har sovmorgon. Jag är läst lite om Amrikanska revolusionen stavning? eftersom jag har prov på det idag.. suck!

nu har jag iallfall klätt på mig, blev typ casual; pennkjol & tröja med djup urringning i ryggen. Och så lite guld, pärl, och plastarmband på det. Nice ;)

nu ska jag sminka mig, så hörs vi senare / ikväll? :)


tur att man inte ser ut såhär längre ;)


nästa hållplats: stavanger ! (Y)

JAG SKA ÅKA TILL NORGE!

ja, visst är det häftigt?
Den 20:de februari åker jag och Miranda helt själva till norge. Vi kommer åka från arlanda till oslo, och sen byta flyg därifrån till stavanger. Sen kommer vi stanna en HEL vecka där, tillsammans med universums mest saknade ingrid. Vi ska åka snowboard och allt möjligt mysigt. Just nu är jag så grymt glad att jag nästan spricker!!




soon were back on track, just the 3 of us.


do YOU know?

igår åkte jag hem från min pojkvän, och då glömde jag gå av eftersom jag somnade. Så gick typ av 1 km bort, och fick ringa pappa så han kom och hämtade mig. Kom hem frammåt halv elva, kröp ner i sängen och pratade i telefonen med pojkvännen.

Idag så hade jag en rätt stressig morgon, eftersom jag inte visste vad jag ska ha på mig. ovs. Därför hann jag inte blogga.. Hade enormt mycket lektioner idag, gud så trist. Men ni märker ju, jag överlevde.

Fick även veta att jag har prov imorgon och musik inlämning nästa vecka, och även engelska redovisning. Men nu blirdet plugga om amrikanska revulitionen. Update you later med lite new information ;)


spännis goes stämmis

Hej!
jag kom aldrig hem utan drog istället och shoppade. Vilket resulterade i: VÄLDIGT MYCKET SHOPPING!
haha, några små saker till mig själv, sen presenter till henrik (som fyller den tredje), syster (som fyller den 31:a) och emelie (som fyllde igår). Dock är jag inte klar och ska in en snabbis (till) med sara på torsdag och shoppa.

nu sitter jag hemma hos pojkvännen deras lägenhet, vi har nyss käkat och nu spelar henke gitarr, medans jag bloggar OCH lyssnar på musik. Men nu ska vi ut med nisse en stund, vi hörs senare! ;)



Ingrid, ser du det här så SMSA mig om det gick på lördagen!

bambi på hal is, NÄSTA!

Godmorgon!

för en gåns skull har jag faktiskt haft en lugn morgon, jag kunde till och med sätta på snooze och sova 10 minuter extra. Härligt! Ska snart ta bilder på dagens outfit som kommer hamna i bloggen när jag kommer hem. Idag tror jag bestämmt att vi har skridskor på idrotten, så mjukisbyxor vantar och mössa ska med. ;)

vi hörs runt halv 4 tiden. puss!

nu startar jag, och jag ska göra det bra!

jag vet att jag vill, och försöker. Men helt plötsligt glömmer jag bort, jag ska inte glömma längre. Nu ska det (på riktigt) på allvar med bloggandet. jag ger upp alldeles för lätt. Från och med imorgon, kommer det framöver att komma:

• dagens dresscode
• dagens låt/fråga/citat
• videobloggar
• hår/nagel/hud tips
• "mode" inlägg
• gymnastik videos (jag & mina tjejer)
• EN ROLIGARE BLOGG!

hoppas ni stannar, och fortsätter att läsa min blogg!
har ni några andra tips förutom detta, mejla mig på:

[email protected]




kommentera mera! :)


onödig info

henrik är blond :)

blonderat bort alla hjärnceller :)

hej!

har ju inte hunnit uppdatera något, har hänt en sak så jag var lite upptagen med annat. Men nu är jag back on track, som vanligt ;)

jag tänkte inte göra ett långt inlägg utan tänkte bara kommentera en sak. Jo detta att de lite större bloggarna (fjortisbloggar) som skryter att dem tjänar så mycket pengar, varför går dem till hm & ginatricot köper tröjor (oftast) och sen lägger upp i bloggen och säger att dem var fula? Vafan kan inte den rika jävla tjejen gå till en dyrare butik och köpa en snygg tröja då? jävla mediakåta jävlar




tex. den här tjejen, hon skriver att hon inte kommer ihåg var tröjorna
kommer ifrån, men endå syns det TYDLIGT på bilden att de är gina.
Och vafan köper hon FULA tröjor för? hon tjänar ju trötsallt 70.000/månad

mediakåt, eller vad säger ni?

.

jag har panik..

jag älskar henrik mest av allt.

hej :)
jag är (somvanligt igen) hemma hos min älskade pojkvän, och vi bara myser sönder. Han köpte en cola till mig innan han mötte mig, efter att jag bad honom. Hur gulligt är inte det då? iallfall, nu dricker vi julmust och lyssnar på musik. Sen ska vi snart ner och köpa busskort, och sen drar jag hem :(

ajja, nu ska vi pussas lite. smell yah later bitches ;)


hos min älskling!

hej!

nu har jag vart på konfirmation i 6 timmar. Gick endå relativt fort, vilket jag är glad över. Kom hem till henke runt 20 över 7, jag var faktiskt nervös och hjärtat slog dubbla slag. Men jag överlevde, och nu kan vi inte sluta hålla om varandra, cute huh? ^

Men nu äter han, och jag sitter här och lyssnar på musik och smsar såklart. Mitt mymmonster kommer snart tillbaka, vilket jag är glad över. Eftersom jag redan saknar han!! har vart borta från han i 6 minuter.

pusspuss jag pussar iallafall på henke




bli inte sur, älskling tar fjortisbilder :D

im so happy :D

godmorgon!

jag har duschat, rakat benen, smörjt in mig ovs. hur skönt som helst! När jag stod i duschen ringde älskling, han har nu landat i sverige. Oh vad jag är glad, vi kan smsa heela tiden, och snart får jag se honom. Men nu ska jag fixa mig dvs. sminka mig, platta håret sen drar jag på konfirmation i 6 timmar. (y)

update later :)


jag trodde bara kissie & dessie fick skriva sånt här :D

 

haha, du är liiiite korkad va ? :)
ip nummret sparas, så ditt försök att spela söt & snäll funkade inte riktigt.
kom ihåg det nästa gång sötnos ;)


btw: låt mig trycka ihop mina bröst om jag vill, avundsjuk? ;)


ombyggnad, KLAR!

hej!

jag uppdaterade inte mer märkte ni kanske?
Jag försökte faktiskt, men blogg.se strulade och jag kunde inte komma in. Kom dock in senare runt klockan 22. Men jag bestämmde mig för att istället för att skriva ett inlägg, göra en ombyggnad av bloggen. Hoppas det var okej.

Imorgon slänger jag antagligen in ett inlägg på morgonen, men sen ska jag på konfirmation och gudstjänst (6 timmar) och direkt efter åker jag hem till min älskling som kommer hem. Så det får ni ha överseende med. Men jag KANSKE uppdaterar när jag är hemma från henke, annars blir det på måndag. puss


jag saknar dig. ♥


VAD TYCKER NI OM DESIGNEN, HISS / DISS ?

*ehm godmorgon*

Hej!

har inte hunnit uppdatera än eftersom jag har pluggat hela dagen. jag är super stolt över att jag har orkat. Jag måste skryta lite och säga att jag bla har pluggat matte. I 3 timmar!!!!

Kommer med bildbomb och kanske något annat kul senare, smell you later bitches ;)

tillbaka, äntligen

hej, äntligen tillbaka :)

idag var jag i skolan och det gick ju bra, sen ikväll nu ska jag dra till sara och bara mysa. Blir skitnice, jag har ju som sagt varit sjuk och därför inte bloggat men nu kommer jag självklart blogga på sam vanligt. (från och med imorgon) med 2 eller 3 inlägg om dagen. Nu tänkte jag ge er en riktig bildbomb, men 100 år gammla bilder. Så enjoy ;)



snygg elin och jag, påväg till skåne för tävling.



nej, det tog 100 år att laddda upp 1 bild. Bildbomb imorgon. PUSS :d

anledning

hej, som ni märkt har inte jag bloggat. Jag ligger hemma med magkatarr och har gjort det sen i fredags, jag är tillbaka när jag är frisk och orkar ta ny tag.
håll ut, puss!

hej :)

hej!

jag har inte möjlighet att uppdatera så mycket eftersoms datorerna i det här huset slutar funka..?
Idag har jag iallfall gått två långa varv stavgång med sara, kul!

nu myser jag och mamma, sen blir det spårlöst.
puss

äntligen tillbaka i sängen.

fyyjj,

jag somnade någon gång mella halv 4 och 4. Inte jätte lyckat med tanke på dagen idag, pappa väckte mig halv åtta. Jag hade inte hunnit komme in i någon djup sömn än så jätte farligt var det inte. Jag åt dock inte frukost, men klädde på mig lite causal: linne, strumpbyxor, rosa hoodie. Körde min "3 minuters" sminkning och flätade håret.

I bilen påväg in till stan kan jag lova att jag sov, samma sak på ikea. Men städningen en gick kanon, och vi var snabbt klara. Jag var sjukt hungrig (!?) sen efter ikea, så pizzaslice och colaför 10 kr var nte helt fel. Sen handlade vi mat och åkte hem. (jag köpte mitt superduper älsklings hårspray!!!!)

sen ska jag ha en grymt skön kväll, med ansiktsmask, peela hela kroppen, har fått en über söt rosa socker peeling av maria raka mig, busa mig, fixa naglarna ovs. blir skönt, hörs senare! love.


inte alltidlätt när man vaknar 1

kl 00.03
pappa: gå och lägg dig om en timme då, vi ska upp halv 8 imrg.
jag: visst godnatt!


03.15

japp, jag är vaken


sötsak. :)




lite udda, jävligt söt, bara min!

emelie är min lilla pingla. <3

yt är bra

just det, glömde ju. Emelie och jag hade mega super roligt.
Åt äckliga chokladbitar och skrattade, men mest garvade vi åt detta.


http://www.youtube.com/watch?v=9qO8m14D47k&feature=related

KOLLA HELA, sååå värt det oO


:(

jag måste nog sova, dock är jag inte alls trött eftersom ja bara vart uppa i 10 timmar. Men imorgon ska manupp halv 8 och städa gymnastikhallen, kan det bli värre?

LÅT MIG SOVA TILL 12 IMORGON MED!!!!


nu: till min pingla!

jag har lagat i min underbara säng och halvsovit hela dagen, men nu har jag gårr upp käkat tacos. Slängt på mig jeanstights och myströja. Sminkat mig lite, (tips nedan för naturlig sminkning) , och nu ska jag till emelie. puss.


naturlig sminkning på 3 minuter :)

1. Applicera ljus foundation runt näsvingarna, under ögonen och andra röda partier. Detta gör att du ser mycet piggare ut. ca 1 minut

2. Ta lite mascara, sicksacka över alla ögonfransar, men bara 1 lager så det ser ut som dina ögonfransar är så lnga och mörka. ca 1 minut

3. Applicera rouge i samma färg/så nära som möjligt din egen rodnad. Applisera på kinderna och ut mot kindbenen, ju mer äpplekinder du gör ju naturigare ser det ut. ca 40 sek

4. Lägg på lite läppglans, antingen transparant eller med lite färg. INGET GLITTER. ca 20 sek

klart, och redo för skolan! :)

godmorgon.

jag somnade ju runt 3 igår, och mamma lovade att väcka mig halv 12. Eftersom man måste komma in i rätt rytm n när skolan börjar. Pappa kom in och la sig i min säng och sen drog han upp rullgardinen, klockan halv ett. Och fan vad jag var trött. Så nu har jag segat hela dagen ..

Min bärbara har ju somsagt ingen fungerade sladd och nu har internet på stationära ballat ut. *suck*. tur att syster sover hos micke, då kan jag använda hennes laptop. Men inlägg senare, ska städa lite nu. Ser ut som en svinstia. som vanligt.

ÄNTLIGEN HEMMA

tillbaka in i värmen, sara och jag PRATADE hela kvällen *vad annars?* och små kollade på lets dance. Jag gick hem runt halv ett tiden efter ett CSI avsnitt. Ibland är det sjuukt creepy. 23 grader ute, men jag frös knappt. Jag älskar nog snön asså. Men nu ska jag krypa ner framför tv:n, hörs imrg. puss

Såg inte slutet på lets dance, vem/vilka åkte ut?


trevlig helg!

*puh*

nu är jag tillbaka vid dumburken, man borde bli osmart av datorn..? Eller iallfall sånt jag gör vid datorn. hihi. Sara och jag har pratat huuuuuur mycket som helst. Skit mysigt, vi har även haft detta "gymnasiesnack" och jag är skräckslagen. Därför ska sara och jag gå sam på facetten. *NOT* Sen fixade jag iallfall iorning Saras naglar. Vanlig franskmanikyr fast med "glitterrand" under det vita. SKITSNYGGT..!

Om ett rag ska jag äta mat, sen ska jag dra mig över till Sara. Men vi hörs väll senare. puss..!



Vad ska ni göra ikväll, mysa med pojkvännen, ut och festa, eller tjejkväll?




Hade ju ett inlägg om bloggar jag läser, men jag tänkte bara göra reklam för en extra skön tjej.
Nämligen EGOINA som är huuur underbar som helt, och såå störtskön! *klicka på bilden*







tillbaka, OCH frisk!



jadu, det är svårt att svara på, men mellan 20 och 40 personer om dagen. Dock skriver jag ju inte min blogg för att så många som möjligt ska läsa den. Utan jag skriver den för jag tycker om att skriva av mig, och eftersom jag aldrig håller koll på dagböcker tycker jag det här var ett bra alternativ. Samt kanske endel av mina vänner är intresserade av vad jag gör om dagarna.

Nu har vi rätt ut det, HEJ!
förlåt att jag inte bloggade igår, men jag blev sjuk av någon märklig anledning. Jag åt mat och blev helt plötsligt illamående och började spy. Mer information vill ni väll inte ha?
 

Nu har jag fixat mig lite gran, (dvs. klätt på mig & satt på mascara.) och nu är Sara påväg hit. Länge sen jag träffa henne, första gången 2010 nu. Vi får se vad vi hittar på, antagligen kommer vi bara snacka och mysa. Men ni får ha det bra, även ni som är i skolan, japp syftade på jonte. Men vi hörs senare hörni. Puss



SAKNAR ER TJEJER!!!!!!!!!!!!!!

- melodifestivalen 2009 (L)


imorgon tar vi nya tag.

min dator sladd fungerar inte, till den bärbara alltså. Jag hoppas att en ny införskaffas snarast, eftersom jag HATAR att sitta här vid den stationära. Och syrran ska såklart ha sin bärbara, så ajaj.

Just nu vet jag inte vad jag ska skriva, noll motivation till bloggning.
I'm back on track tomorrow.
Lovar, sköt om er sålänge, och ha en trevlig kväll. puss


(oj, lät som jag var 30 år)

oups.. (a)

jaha ..

när jag är med älskling så uppdateras inte bloggen så mkt,
det är fan lika dant när dagarna spenderas med jossan. eh, jag älskar henne.






pratar med min grabb på msn :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD



snart tillbaka .. :(


jag orkade iallafall starta stationära ....

vad sägs som att lägga sig, somna och aldrig mer vakna?

så mår jag just nu,
ÄLSKLING FÖRFAN KOM HEM!

sorry? (a)

oj, dagen har spenderats tillsammans med emelie, vi bytte julklappar och mysade. Sen började vår "fotodag" först inne i mitt rum framför den svarta väggen. Sen gick vi ut, och tog massvis fina bilder. Gick dock in bara någon halvtimme senare för det var fruktansvärt kallt. Fotoade lite mer här hemma igen med. Dock var jag nästan bara bakom kameran och Emelie mest framför. Lägger upp lite kort när emelie skickat dem.

När emelie åkt började jag på min hottie-vägg, som är HELT klar nu. Och jag är grymt nöjd. NI kommer självklart få se bild på den senare idag eller imorgon. Men den innehåller alla möjliga snyggingar som: darin, adam brody, orlando bloom, danny, snygg-erik och massor fler :d

en annan anledning till att jag inte bloggat idag är pga att min dator har fått cp ryck och stänger av sig HELA tiden. Sjukt störande, men jag tror det är för att batteriet börjar bli gammalt, eller ngt ^

nu ska jag sitta lite här framför datorn tills den antagligen stänger av sig igen, vi får helt enkelt se om vi hörs ikväll. är för lat för att logga in på den stationära.



just det, imorgon blir det inte mycket bloggning heller. Men kanske, åker in till stan med mamma hela förmiddagen och sen runt 3 kommer JOSSANÄLSKLING och då blir det mys. Och jag ska ringa henke imorgon också, mycket som ska göras. vi hörs!


ja

nu ska jag svoa påriktigt, eller försöka. godnatt

................

godnatt!!!!

bloggtips!

Jag är en riktig blogg-läsare, så därför tänkte jag skriva upp alla (nästan alla) bloggar jag läser. Så kan ni med få njuta av de otroligt bra bloggar jag läser!

"kända bloggar"

KISSIES

DESSIES

PAOWS

AMIRS

KENZAS

FOKIS

EGOINAS

VICTORIAS FASHION



"andra bloggar"

Louise Ackerhus

Emelie Gustavssons

Victoria Eklunds

Frida Almroths

Beas & Emmas

Evelyn Dickners


klicka på namnet så kommer ni in på bloggen :)


(jag läser säkert ngn mer blogg, men har blackout just nu)

& skriv gärna DIN bloggadress så ska jag läsa och se om den är ngt för mig!


sko tips!



Brandos.se har grymt snygga skor. De säljer bla. Kenzas skor, men även de här snygga skorna från Donna Girls, kostar 849:- och de har fri frakt och öppet köp i 30 dagar, visst låter det kanon!

klicka på bilden så kommer ni till hemsidan :)

och den flammande bägaren :)

nu är hela mitt rum städat och mysigt, jag har fixat lite och städat massor!
Jag har kastat 4 st påsar med skräp och smink, men nu är det sjukt fint och mysigt här inne.

Nu sitter jag nedbäddad i sängen och ser på harry potter, riktigt bra film.
Jag såg en grymt bra film idag runt kl 1, kommer dock inte ihåg vad den hette men det var seriöst sjukt bra, eller den kan ha heter The triumpf eller sågot liknande.

Har pratat lite med min pingla och hon kommer nog hit imorgon för julklapps byte, hihi mys.
Men nu ska jag kolla vidare, här får ni någon gullig bild, eller ngt ;)



oboy med mjölk eller hur var det?

godmorgon!

Jag fick för en timma sen ett sms från min kära pojkvänn, som var framme i sydafrika. Usch vad jag saknar honom. Han och jag hörs inte av förns på måndag, då vi firar tre månader. Blir lite sorgligt men jag överlever nog iallafall. Blir mer uppdatering ikväll eftersom jag ska städa lite idag, mitt rum ser verkligen förjävligt ut..

Inte mycket mer man kan göra åt det, right?
Men nu ska jag kila ner för trappan och äta lite frukost, oboyen lockar.
Japp! Oboy är min andra kärlek,
om det skulle ta slut med henke asså



love you.

en tiger kanske åt upp honom, eller?

Musiken har förgyllt min dag idag.
Därför tänkte jag vara så snäll och länka de två låtarna jag har lyssnat på mest idag.
Visst låter det bra?

http://www.youtube.com/watch?v=Lt0WP9ZBNiY

http://www.youtube.com/watch?v=bLzDJK-UJrQ



Min henrik har inte hört av sig än, hoppas han lever!
haha, han är väll inte framme i sydafrika än, men men.
Jag hoppas bara på att han kommer hem snart, min lilla spännis.

Smell you later bitches ;)


HÅRTIPS!

 

♥ Hårtvätt!
tvätta helst inte håret mer än 3 ggr/vecka. För då hinner inte hårbotten producera sitt egna fett som försvinner när du tvättar håret, och det behövs för att håret ska må bra. Andvänd ett schampoo och balsam som är till för din hårtyp. Tex. för slitet hår. Andvänt hårinpackning minst 2 gånger i veckan, gärna i samma serie som dina övriga produkter.

Hårborstning!
Borsta håret minst 3 gånger om dagen. Detta stärker håret och gör så håret mår bra. Det kommer falla av mer hår i början om det är slitet, men det kommer minska tills det inte faller något hår alls när du regelbundet borstar håret. Men kom ihåg att när du borstat ut håret ordentligt, sluta borsta. Det är aldrig bra att över koncumera. Borsta aldrig håret när det är blött, då det lättare slits eftersom håret är extra skört när det är blött. Använd gärna en borste naturborst, Mason Pearson är ett riktigt bra märke.

Styling!
När du stylar håret med värmeartiklar andvänd ALLTID värmeskydd. (Fönar, Plattar, Lockar) Tänk på att platta håret en gång sliter lika mycket som att föna håret 10 gånger. Så platta inte hela håret varje gång, platta slingor i håret, lugg ovs. så ger det en illusion om att håret är spikrakt. Andvänd helst inte stylingprodukter som innehåller alkohol, och om du gör det, gör det med måtta.

Övrigt!
Att massera hårbotten stimulerar hårsäckarna, vilket kan vara bra för håret.
Sov aldrig med blött hår, då det sliter på håret.
Andvänd inte hårsnoddar med metallplatta eftersom det sliter otroligt mycket.
Ha ofta uppsatt hår, då slits inte håret lika lätt. (och då gör det inget om det ej är nytvättat)
Andvänd torrschampoo om håret endast är flottigt i hårbotten, eftersom det sliter ingenting tillskillnad från att tvätta håret.


nu börjar vi!

Nu är den här bloggen igång, känns riktigt skönt!
Jag kommer uppdatera ca 3 gånger om dagen så ni får mycket läsning. Jag ska även bli bättre på att ha med mig min kamera så ni får massor med smaskiga bilder varje dag. Jag tänkte att ni kan ju maila eller kommentera vad ni vill läsa om i bloggen. Tex, dagens outfit/facelook, tips och tävlingar, hiss/diss, videobloggar. ovs.

Jag skriver ut min blogg mejl sen, så har ni chansen att nå mig där. Jag hade inte så mycket mer att säga om bloggens start. Jag hoppas ni mina gammla läsare fastnar för den här bloggen på samma sätt som den förra. Och jag hoppas även på massor nya besökare. Vi får väll se. Nu får ni ha en underbar nyårsdag, bakfulla och allt. Så hörs vi senare idag, för nu är det dags för frukost. Men först kör jag en dagens fråga!


RSS 2.0