dopet



såhär ser det ut när man är 15 och döper sig, nu säger jag godnatt.


;)



liten & söt vs stor & snygg


jag tuggar tuggummi på lektionen, im a bad girl


dagens outfit




fastnar inte riktigt på bild idag,

legging - hm
vitt linne - gina tricot
strumpor - intersport
tröja - henkes, så vettefan




puss

har inget bättre att skriva

är hemma hos henke, dricker kaffe & pluggar matte.
skit kul

grattis till silvret tjejer!



från vänster övre raden: Jessica Johanna Emelie Livia Fanny Elin
Michaela Malin Jag Jazz
Liggande: Hanna

dagens facelook



 
jag är grymt snygg idag

dop, fest, plugg, tävling, släkt osv..

fredag: tjejfest

lördag: dop & släkt här

söndag: tävling i katrineholm

måndag: matte hela dagen


ni förstår att jag har vart upptagen va? Det var så sjukt mycket att göra inför dopet och allt. Och sen var ju tjejerna (Louise, Emma, Frida, Emelie, Sara & Maria) här på fredagen och firade mig. Det blev tacos, sanning och konka och massor med mys. Har dock inga bilder ..

Men slänger in lite bilder från dopet & en video på min emelie när hon så himmla vackert sjöng, blir det bra? :)






bilder & video från Frida

jag älskar dig henrik anders niss.

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det sandras födelsedag :)

Och jag måste bara berätta för er att min pojkvän är världens underbaraste person. Inte bara för alla fina presenter jag fått, utan för att han är bäst. Jag tar kort på allt och lägger upp sen. Men jag kan berätta en sak, JAG FICK 10 STORA RÖDA ROSOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ihsjlhdacjbsgdsxghodgdsgd

nu sitter jag inne på mattias kontor och bloggar, höhö ;)

Jag, Evelina, Louise, Alexander och Arthur ska egentligen bestämma lite saker, men vi leker och spelar gitarr ist. Men nu blir dem sura för att jag bloggar. Haha, puss!

jag blir så jävla less.

varför har man en blogg när man updaterar den ca var tredje dag, eller ännu mer sällan?

TA FÖRIHELVETE BIRT ERA BLOGGAR DÅ!
andvänd facebook -.-

sandra tipsar om hud!


STEG 1 - Rengöring
Tvätta bort sminket med anpassade produkter för ditt smink, tvätta ansiktet med en ansiktsmjölk och avsluta med ansiktsvatten. Och har du torr hy smörj in ansiktet med en mild ansiktkräm, undvik runt ögonen. Kom ihåg att göra detta varje dag!

STEG 2 - Peeling
Se till att peela ansiktet med en ansiktpeeling 1 gång i veckan. Andvänd en mild ansiktspeeling och gnugga försiktigt. Tvätta bort sminket innan! Och kom ihåg att detta inte ska göra ont. En mer budget variant för er som behöver är att blanda strösocker med honung och lite bodylotion, det går fin fint. Peeling hjälper också till att ta bort oönskade rodnader.

STEG 3 - Lyster
Det här är det svåraste att få, eftersom alla hudtyper inte kan få så mycket lyster. Men ett tips är att andvända en ansiktsmask som har rengörande efekt och som ska ge mycket lyser. Bra ansiktsmasker kan du köpa tillexempelvis på Kicks eller Åhlens. En annan variant är att knalla bort till solariumet, sola ca 20 minuter i månaden. Dela upp detta på 3 gånger så kommer ditt ansikte stråla, eftersom solarim gör så att ansiktet får en fin lyster.


Edit: För dig som har mycket problem med acne, djuprengörade ansiktsmasker, ångbad och acnemedel hjälper dig framåt för en vackrare hy. Prata med dem på apoteket så hjälper dom dig!


henriks pappa klagar på att vi äter för mkt popcorn!

myser just nu i sängen med min underbara pojkvän. Har vart och tränat förut, gick absolut inte som förväntat.. Landade på nacken i en bakotvolt och enligt Kent min tränare har jag sträckt nacken, jätte surt eftersom vi ska tävla på söndag.

Imorgon är det våffeldagen & vet ni vad det mer är ?
Jo det är min födelsedag :D


inte superfräsh idag..

dagens fjortisfacelook :)


 

ehm stirrbild ?


im a tysk bitch :L

Att jag inte har uppdaterat bloggen var av personliga skäl. Men nu är jag tillbaka!


Straxt ska jag kila ner till Grebo skola för att prata språk med de som går i 5an. Dem kommer välja språ nu till 6an och därför är jag, sara och maria där och presenterar språken och berättar hur det är att gå på alléskolan. Dock kommer jag prata tyska, även fast jag inte läser tyska längre. Men man kan ju låtsas ;)

Ich heisse Sandra, ich wohne in Grebo, ich bin fierzien jahre alt .. ?

fotbollssupportrarna Sara & Sandra!

Snart ska jag och sara dra oss iväg till åtvidaberg. ÅFF spelar sin första allsvenska match på hemmaplan på 28 år! Ofc så är sara och jag där, vi ska även möta upp Emma, Lollo, Frida och Sirin. Vi hoppas på en kanon kväll med vinst och allt. Nu ska jag slänga på mig ett par jeans och så hörs vi ikväll! ;)


outfit för er retarded som inte förstod :)

svarta lacklegging
vit&svart pennkjol
rosa tshirt med dödande gubbe
grå kofta



hörs senare!


trollmors tomtevisa & vagg gröt?

Nu är jag hemma från Henrik och det är dags att sussa vidare i min egen säng. Har dock myst tillsammans med lite krämer och sånt innan. Men sweet dreams :)


Sjöng era föräldrar vaggvisor för er när ni var små?
Jag fick iallafall höra den här!


6

efter mat, prat, cluedo, bad & film är jag tillbaka. Trött som fanken men det är bara bra. Jag tänkte ge lite tips angående att hålla sin hud ren, fräsh och fri från finnar, eftersom jag jämt får beröm för jag har så lite finnar och fin hy ovs. Låter det bra ? :)

säg till om ni vill att jag ska tipsa om annat med, kommentera eller mejla [email protected]


om man vill ha beachbody 2010!

godmorgon sunshines..!

Eller jag och henrik har vart uppe sen halv 8 imorse. Eftersom jag var och tränade såhär på morgon kvisten. Vi kom hem för ca en timma sen och vi har börjat laga mat. Vi rullar egna köttbullar, makaroner och sallad. Visst låter det gott? Och det är så himla mycket mysigare att laga mat tillsammans.

Sen ska vi ta en långpromenad och sen ett bad, vi hörs senare!


bild från nyår!

nu är jag klar, efter ca en timmes duschning, rakning, hårinpackning, ansiktsmask, insmörjning ovs. Och nu har jag och henrik fixat till oss. Eftersom fortfarande inte kamerasladden har kommit fram kan jag inte ta en bild. Men det blev svarta jeans, och kavaj tillsammans med silver & pärlsmycken. Urläckert!

God mat & gäster till kvällen, vi hörs imorgon! :)


klänningen + bruna ben!

oh, härliga sommar!
jag vill ha den nu, bort med all snö och fram med sol & bad.



lite klädtips inför sommaren 2010


kläderna kommer från monki & hm.

kolibri

godmorgon! ;)

Eller morgon är det ju inte riktigt längre, men iallafall. Henrik och jag har vart uppe sen klockan nio, och klockan tio började vi städa mitt rum. Vårstädning, alla möbler flyttades ut från rummet och dammsög, damma, våttorka ovs. Och för er som inte har vart hos mig så har jag ett riktigt stort rum.. ;)

Snart ska vi käka lite och sen hoppa in i duschen. Men vi hörs senare idag ju, :)

i'm back, ofcourse!

klart jag inte lägger ner bloggen, vad tror ni om mig? ;)

Jag har bara vart sur för att jag aldrig har fått till en snygg design, men nu är jag nöjd! Och stolt över mig själv, haha. Dock har jag 2 saker kvar att fixa, men det orkar jag inte nu. Men nu ska jag och henke käka lite chips och se på film. :)


jävla design bajs

bloggen tas bort inom kort...

örebro - åff

nu ska jag sova, jag är otroligt trött! Imorgon drar jag och sara till örebro och ser på åffs allsvenska premiär (serien) så bussen går klockan 16.00. Super mysigt, vi hörs imorgon! love ;)



klurerier.

så, nu sitter en ny header på plats. Vad tycker ni? ;)

Jag lovar jag ska sluta byta header varannan dag, men jag blir ju aldrig nöjd! Men jag har ett problem, har inte bestämt mig om den är snyggast i lila eller vit. Tänkte att i skulle kunna få avgöra. Lägger upp bilderna här nedan :)




så tkr jag :)

klockan ett börar konfirmationen, håller på till klockan 7.
suck .. .... ;)

-.-

ursäkta, men vad tänker svenska folket med?
arslet eller?

just nu är jag bara jävligt förbannad, för hon den dära anna låter ju som hon har mikrofonen i halsen när hon sjunger. Salem al Fakir var faktiskt bäst. Och liksom hur många röster fick anna av utländska juryn, typ inga! Nehe så nu satsar vi på att komma sist ett år till, fan vad kul!




vart fan tog den här tjejen vägen, här är hon ju fan GRYM!!

i henriks säng ...

Självklart kollar jag just nu på melodifestivalen, äter bilar och chips & dricker cola. Nyss åt vi middag, blev donken. Haha, onyttigt men vi har vart ute och gått 3 GÅNGER IDAG!!

Jag hejar ju såklart på Darin med your out of my life, han är bäst. Men Erik Saade är också något att sätta tänderna i rawr! ;)



@ henriks matbord nu...

jag bloggade inte mer igår, dåligt av mig. Jag vet!

Vi (jag, henke, linnea, frida & sandra) spelade Alias på kvällen och käkade mat. Sen blev det wallander (eller en halv) sen somnade vi. Vi såg klart på den nu på morgonen. Nu ska va käka frukost och så, sen bloggar jag om mer intressanta saker. okej?

puss

nu ska vi uuuuuuuuuuut

hejjeh!

jag är hemma hos henke, nu ska vi ut med hunden. Sen blir det cluedo med frida & linnea.

pyss

min emelie almroth.

Nu ska jag springa iväg hem till mig pingla. Så ska vi dricka tee och snacka, hur mysigt som helst ju!

Tillbringade hela sommaren med henne och ni förstår inte hur bra jag mådde. Emelie, du är bäst! Skulle inte klara mig utan dig, älskar dig snuttan! ;*



man skulle kunna tro att denna bild är från en skräckfilm, men det här är faktiskt världens underbaraste tjej Emelie! <3

oboyen är slut ..

Nu har jag ätit en avokado och en fullkornsmacka.

Nyttigt- yes ;)
Gott- helvete heller!

Såg även ett avsnitt av Scrubs, henke har fått mig att börja gilla det.. Jag som hatade det förut? Märkligt ... Men nu ska jag städa klart det sista och sen träffa emelie. Vi hörs senare..

hiss/diss?



för andra gången idag! men nu jävlar orkar jag inte mer.. ;)


jag vet att den är lik kenzas, ni behöver inte klaga.


såhär såg designen ut först, asså den första nya jag gjorde..


vi har en ...



i veckans blogg tävlingen!

Så jag säger GRATTIS till Ana som vann med ca 50 % av alla röster!
Du kommer ligga länkad i min meny i en vecka, grattis!


för er som inte fick chansen denna vecka, så kommer inom kort en till veckans blogg tävling.


ana vann med sin fantastiska smink-blogg!

ÄR I SKOLAN, HAR BILD

JAG HATAR BLOGGSPOT !

............

kroppen ger efter nu, FAN vad jag är trött ...

godnatt!

riktigt mysig dag!

hellu...!

Just nu är jag som ett litet lik som sitter i henkes kök och myser. Jag har inte hunnit blogga för jag har: Vart hos Jocke Falk fotograf och pratat om min prao jag ska göra där vecka 16. Kommer bli otroligt roligt! Sen ringde jag min gammla lågstadielärare och pratade med henne. Så vecka 15 kommer jag praoa där hos en 3:a, super mysigt!

Sen har jag pratat med Emelie ang dopet, hon ska sjunga 2 låtar och jag har äntligen bestämt mig för vilka. Sen prata vi om lite ang en kamera. Sen hoppade älsklingen och jag i badet och badade. Tända vanilj dofljus och sånt, super mysigt.. Men nu är jag dödstrött!

Nu lagar henke mat, det blir couscous, grillad kyckling och sallad. Mums! Nu kom han med ett glas juice till mig, oh han är för söt. Men I bloggyah later. puss



måste bara lägga in den här bilden från england, haha vilken sötnos!

snabb info

Den 11 mars (orsdag) kommer jag räkna rösterna och därmed presentera vem av dessa fyra som blir veckans blogg. Så rösta på förfullt nu! :)

love it or leave it?

jag är äntligen hemma, men jag så himmla mycket att plugga idag. Skulle ju egentligen vart med min underbara pojkvän, men nejdå. Jag har massor prov och inlämningar och byggen som ska bli klara den här veckan. Därför kommer jag nog vara rätt tråkig idag, jag som har sagt att jag inte ska babbla på om skolan. Men nog om det här..

Vad tycker ni om midje höga shorts, hot or not?
Jag tycker det är det snyggaste som finns, tänk er dem här, bruna ben och ett slappt vitt linne, mums.


casual outfit today!





tunika: gina tricot
strumpbyxor: hm





söndag, och trött!

hejsan..!

Bloggningen har vart dålig idag, eller hur? Men det är ju söndag, så jag har min trötthet att skylla på. Nej men jag har iallafall tränat idag, sen följde malin och min pojkvän med mig hem.

Henke låg och sov, en hel del. Medans malin (som förövrigt är med i min vblogg tävling) fixade med hennes nya blogg. Jag har sagt åt henne att jag inte tänker läsa hennes blogg om hon inte bloggar på blogg.se så det är nu fixat. Eller ja hon har en snygg blogg där nu, men kommer ta ett tag tills den andvänds! ;)

------> http://malinphotos.blogg.se

designen är förövrigt gjord av mig.


man kan inte uppskatta allt ens älskling gör ;)




smask smask ;)


same same but different ;)

sandra: bla bla bla (läser inlägget)
pojkvän: skrattar kysser mig och säger: älskling, det är lördag!

vi har ju bevis på min tröthet redan där, det är en godkänd LÖRDAG kväll då......



pojkvännen min är alldeles för söt! <3

en riktig tröttis sandra fick släpa sig upp ur soffan som hon sovit i en timme, göra popcorn och sätta på den sista wallander filmen. Kan väll inte säga annat en att det är en godkänd fredagskväll. puss!

ute förmiddag!

pappa fick för sig att bygga en isbar och grilla korv, så såhär så våran annorlunda lunch ut idag. Jätte mysigt!









mysigt va ?

vi var också iväg en sväng och hyrde film & köpte godis. Någon som kan gissa vilken min favorit film är?




mums löständer ;)

sandras "söt" min -.-

Godmorgon!

Jag och älsklingen somnade otroligt tidigt igår, jag tror vi sov framåt 22. Haha, jag är en riktigt tröttis. Nu ligger vi bara och myser i  sängen, tänkte hoppa in i duschen och sen äta frukost.

Smell yah later bitches ;)

veckans blogg - finalister

Jag bestämmde mig direkt för att inte publicera de som anmält sig till veckans blogg, & jag kommer heller inte publicera rösterna. Detta är mitt beslut eftersom jag känner att jag inte vill ha "hat-kommentarer" för att jag inte tog med en viss blogg, eller för att inte ngn ska bli ledsen pga av att ngn av dessa inte får några/så många röster. Okej ? Hoppas ni har översikt med det.. Åter till inlägget!



1. Malin

Malins blogg handlar om foto & mode, och även om hennes vardag.


2. Ana

Anas blogg handlar om smink och sminktips, och även lite mode & tävlingar.


3. Sofia

Sofias blogg handlar om musik, mode och foto, och även lite vardag.


4. Evelyn

Evelyns blogg handlar om starka åsikter och mode, mycket dagens outfit.




Jag valde dessa bloggar för jag tycker dem ger något mer än bara "vanligt" vardags prat. De har mycket bilder och annat skoj. Så rösa förfullt nu :)


edit: har läst på mycket bloggar om att 1 gång från ett ip nummer ovs. Och folk har blivit sura för att man kanske är syskon och inte har en egen dator. Så vi kör max 3 gånger på ip nummer. OCH SJÄLVKLART FÅR NI RÖSA PÅ ER SJÄLVA!

om solen komer fram slipper vi överdosera foundation.



Många glömmer att lägga fokus på själva basen när de ska sminka sig. Vilket är helt fel, för om basen ser torr/flagnig/blank ut så blir iprincip hela sminknigen förstörd. Därför ger jag er en liten guide på hur man får den perfekta basen.



1
. Gör rent huden innan du lägger på foundation, tvätta med en ansiktsrengörare och avsluta med lite återfuktande kräm eller en primer.


2
. När vi ska lägga foundation är det viktigt att ha en foundation i din egen hudton, be gärna om hjälp i en affär. Ofta behöver man inte andvända foundation i hela ansiktet, utan ta lite foundation och applicera där huden är flammig. Ofta är det bra att lägga lite extra runt ögonen.


3
. Nu ska du applicera en conceler på dina problemobråden. Gör det i väldigt tunt lager, skippa helst att täcka finnarna. Ofta märks det ännu mer med en stor foundationkaka på kinden.


4
. Om du vill kan du sen avsluta med ett puder. (ett transparant) Lägg det i T-zonen, alltså panna, näsa, haka. Om du råkar få för mycket puder kommer det lägga sig i "rynkorna" du får när du skrattar. Så för att få bort överflödigt puder gnid dina händer mot varandra och håll dem sedan mot ansiktet. Den naturliga oljan kommer då gå igenom sminket och pudret kommer "sjunka in"



lätt som en plätt, eller hur?


tokio hotel <3 sandra

Jag tjöt, jag svimmade nästan, jag skrek. Jag har ingen röst kvar.

svenskar är bra på att skrika kan jag lova.

Ville egentligen bara säga att jag aldrig varit med om något bättre än det här..


statistik .)



GILLAS!!

-


tråkigt långt babbligt inlägg

HEJ!

Nu är jag hemma från romme-resan, och gud vad kul jag har haft det! Dock skadade sig både rasmus & mattias, men annars funkade det kanon bra. Jobbiga bussresor på ca 4 timmar/st men vi överlevde. Jag vet att det här blir ett otroligt tråkigt inlägg, men tyvärr orkar jag inte anstränga mig.

Imorgon har jag skola till 13.30 sen åker jag in till stan, och pappa skjutsar oss till TOKIO HOTEL KONSERTEN! Är så himmla glad, eftersom jag längtat efter detta sen deras förra konsert skulle hållas. Så updateringen imrg blir som idag, men ni överlever till fredag va? :)

glöm inte anmäla er till veckans blogg tävlingen!


snowboard alltså.

Nu är jag hemma hos maria, vi ska straxt gå och lägga oss eftersom det blir uppgång klockan 4 imorgon. Kommer vara i Romme hela dagen enda till kvällen, så inte mycket update imrg alltså.

vi hörs, & önska oss lycka till! :D

VECKANS BLOGG TÄVLING!


Nu startar jag äntligen en "veckans blogg" tävling! Den som vinner kommer ligga länkat i min meny i en vecka, låter rätt bra va?

Ni anmäler er här i kommentarer, ni behöver endast skriva "jag är med". På söndag kommer jag kolla igenom alla som anmält sig's bloggar och välja ut några finalister. (Kommer ej kolla på design, utan innehållet är det som räknas!) Kommer presentera finalisterna i bloggen på söndag kvällen och ni kommer ha x antal dagar på er att rösta.

Lycka till!

fast fan.. nu är hon brunhårig..!

" om jag vore kisse skulle jag se ut såhär "


vart superglad!



kanske inte syns så tydligt vad det står, men då skriver jag ut det:

- Hej sandra. Först vill jag bara säga att du har en jätte bra blogg som jag läst i någon månad nu. Men kan inte du lägga ut en kort presentation om dig själv. För jag är säker på att jag och många andra som inte bor vid dig är lite nyfikna på vem du är (a) hihi. kramkram från Erika i huddinge.

Jag blir så himmla glad av sånna här kommentarer! Att veta att folk läser min blogg, inte bara i Åtvidaberg/Linköping. Och att man ibland uppskattas för att man har en blogg, och folk inte alltid klankar ner på en för det. Mitt mål är inte att bli sveriges störta bloggare, mitt mål är att vara en bra bloggerska!

Men självklart ska du Erika från huddinge få en presentiation av mig. Here you go!


hiss/diss?

Nu har bloggen fått en hel makeover. Skönt att få bort det där flickiflicki rosa, och ha en lite fränare blogg. Har äntligen lärt mig hur man laddar ner brushes i photoshop *lol* så det är jätte skönt. Är så himmla nöjd med texten & hjärtat, riktigt fint. Ajja, nu ska jag fortsätta med min engelska, *är sjuk*

puss.

jag älskar dig.





jag vet att vi är knäppa och knasiga.
men jag älskar dig.


if you were here by my side.



du är världens finaste person. Jag är ingenting utan dig. Om du förstod hur mycket jag älskar dig, du är det bästa som någonsin hänt mig Henrik. Du är min drog, det jag lever för. Jag klarar mig inte utan dig!

Jag älskar dig Henrik Anders Niss, min ängel min själsfrände. 4/10

back on you track.

God morgon..!

Jag vaknade precis, och ska nu upp och käka lite frukost. Anledningen till att inte jag har bloggat är för att jag ville spendera de här dagarna med min älskade pojkvän. Igår färgade vi hans hår, eller ja blekte. Så nu är han blond. Men jag vet inte om han ska ha kvar det, antingen färgar jag tbx det brunt idag annars köper vi silvershampoo för att få bort de gula tonerna.

Jag ska till han klockan 4, men han har sånglektion så jag ska gå på stan och leta födelsedagspresent till sara och pappa. Pappa är lätt, men dock inte sara. På torsdag ska jag tillbaka till stockholm. Tokio Hotel konsert ftw.. :)

puss

RSS 2.0