det omöjliga blir möjligt ..

nu läggs den här bloggen ner!

Jag är trött på designpill och annat, bajs som inte funkar med blogg.se Kommer SJÄLVKLART fortsätta blogga, men från en annan plattform och innehållet kommer vara rätt så annorlunda. Om man vill kan man fortfarande beställa en design, isåfall får ni mejla till: [email protected]

Och jag kommer börja blogga från det HEMSKASTE stället ever, det jag vanligtvis HATAR.. Japp, det blir devote.se Skäms nästan över att säga det.. Men jag hoppas alla ni fortsätter att besöka mig därifrån.

-->http://sandrasplace.devote.se
-->http://sandrasplace.devote.se
-->http://sandrasplace.devote.se
-->http://sandrasplace.devote.se
-->http://sandrasplace.devote.se
-->http://sandrasplace.devote.se
-->http://sandrasplace.devote.se
-->http://sandrasplace.devote.se
-->http://sandrasplace.devote.se


Träningsnarkoman, nej skulle inte tro det..!

Nu har jag vart i skolan och origenterat, det gick iallafall super bra! Om 30 minuter ska jag iväg med bussen för att möta mamma, vi ska träna ihop. Först blir det bad (Linköpings simhall) från 5 till 6 och sen klockan 6 ska vi köra Easy Line på gymmet i 1 timme!

Kommer förhoppningsvis blir super kul och jag kommer komma hem jätte trött, och det är sååå himmla skönt..! När jag kommer hem slänger jag även upp en bild på min "vår"-outfit.

Btw så kommer bloggen vara under ombyggnad imorgon och det kommer bli stora förändringar!!! (Inte bara på designen utan på innehållet också. =D



bajs & kiss

spyr snart, har ont i magen, mår så jäääävla dåligt.

Fridaaaaaaaaaaay



Nitarmband - JC

Skola nu, och sen lite shopping innan jag träffar pojkvännen. Vi hörs senare!

inget kaffe idag ..

Oj vilken dålig uppdatering jag hade idag, kanske berodde på att jag var i skolan och sen hade träning med mina små gymnaster.

Men nu är jag tillbaka och kan förhoppningsvis uppatera mer imorgon. Ska shoppa lite imorgon igen, och sen träffa Henrik. Kommer bli super mysigt!

Kanke ska slänga in något tips eller så imorgon, eller vad tycker ni? =)

 


"look of the day"

Godmorgon..!

Idag mår jag jag mycket bättre så jag ska springa iväg till bussen nu. Men vi hörs senare idag. =)




linne - monki
kjol - GT

promenix med skoskav

Har vart ute och gått med Emelie, och även vart och hälsat på lammen. Dom "tuttar" på ens fingrar, det är super charmigt. Nu ska jag iallafall sova och så hörs vi imorgon, puss!

insperation



älskar t-shirten, ska leta efter den på hm!


lookbook.nu

mellanmål



detta äter jag just nu, nyttigt & framförallt SUPER GOTT!

sockerfri Jordgubbs yoghurt

solrokärnor

pumpafrön

russin

cocos

torkad frukt


dagens eh outfit?

ja, ni ser ju designen.. Den ser miffo ut, så aningen ska jag fixa till texten och allt sånt, annars gör jag en helt ny! Har inte bestämmt mig än, isåfall fixar jag det senare idag.

"sjuk-outfit", syns rätt väl att jag är sjuk va?


shopping!

godmorgon..

har feber & super ont i halsen, är därför inte i skola idag. Vet inte vad man ska göra hemma, och jag kan inte äta. Därför kommer jag säkert blogga hela dagen! Kanske om orkar fixa en ny design, lite mer vårig :)

Slänger in bilder på det jag shoppade:



Linne, Monki 100:-



Linne, Monki 100:-



Klänning, hm 99:-



Kjol, Zara 260:-



Skor, hm 99:-



Väska, Åhlens 299:-



Present till Maria, Kicks ***:-

lkflajfkhsdkfhdsf

trött, har ont i halsen & bajs

shoppade idag, super nice! Lägger upp typ imorgon...


godnatt


kommer bli super mysigt!

godmorgon!

ha en trevlig skoldag... ;)
Jag ska inte till skolan idag, vilket lyx va? Jag ska istället till Linköping och spela Laserdome hela dagen. Och jag behöver inte betala en krona, hihi snacka om lyx!!





hihi!!

berlin

hemma ifrån berlin nu!

vet inte om jag skrev det, men jag åkte till berlin i fredags och kom hem idag. Vi har vart i ett koncentrationsläger, besökt madam tusous m.m

Jag har köpt en supersöt kjol från Zara i berlin, och mathilda köpte en lika dan. Käkade på Mcdonald's med sara, maria och lojjsan. Och på Joe's Wirthouse med Mathilda, Mathilde, Amanda, Julia och Lojjsan, super mysigt.

Men jag lägger upp massor bilder imorgon, eftersom jag har hittat min kamera sladd nu!! Men nu ska jag snart iväg till min älskling, vi hörs imrg.. puss!

RSS 2.0