sandra tipsar om hud!


STEG 1 - Rengöring
Tvätta bort sminket med anpassade produkter för ditt smink, tvätta ansiktet med en ansiktsmjölk och avsluta med ansiktsvatten. Och har du torr hy smörj in ansiktet med en mild ansiktkräm, undvik runt ögonen. Kom ihåg att göra detta varje dag!

STEG 2 - Peeling
Se till att peela ansiktet med en ansiktpeeling 1 gång i veckan. Andvänd en mild ansiktspeeling och gnugga försiktigt. Tvätta bort sminket innan! Och kom ihåg att detta inte ska göra ont. En mer budget variant för er som behöver är att blanda strösocker med honung och lite bodylotion, det går fin fint. Peeling hjälper också till att ta bort oönskade rodnader.

STEG 3 - Lyster
Det här är det svåraste att få, eftersom alla hudtyper inte kan få så mycket lyster. Men ett tips är att andvända en ansiktsmask som har rengörande efekt och som ska ge mycket lyser. Bra ansiktsmasker kan du köpa tillexempelvis på Kicks eller Åhlens. En annan variant är att knalla bort till solariumet, sola ca 20 minuter i månaden. Dela upp detta på 3 gånger så kommer ditt ansikte stråla, eftersom solarim gör så att ansiktet får en fin lyster.


Edit: För dig som har mycket problem med acne, djuprengörade ansiktsmasker, ångbad och acnemedel hjälper dig framåt för en vackrare hy. Prata med dem på apoteket så hjälper dom dig!


Kommentarer
Postat av: elin

Tack för tipsen ! :D Ska man tvätta bort ansiktsvattnet och ansiktsmjölken ?

Jätte fin blogg ! ;D

2010-04-08 @ 22:43:38
URL: http://eeellin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0